theater lezing Joseph Oubelkas

Kiwanis Venlo presenteert:

Op uitnodiging van de gezamenlijke Kiwanis clubs Venlo, bezoekt Joseph Oubelkas, veelgevraagd spreker en schrijver van het boek '400 brieven van mijn moeder’, theater de Maaspoort voor een boeiende en inspirerende theaterlezing: “Van lijden naar leiden”

Joseph Oubelkas

Josehp Oubelkas vertelt zijn waargebeurde verhaal over hoe hij op 24-jarige leeftijd als succesvolle ondernemer tijdens een zakenreis volkomen onterecht, zonder bewijs of onderzoek, veroordeeld wordt en in een Marokkaanse gevangenis terecht komt. Joseph deelt zijn ervaringen met ons en laat zien hoe belangrijk mentale overlevingskracht is en hoe wezenlijk dat is voor vele aspecten in ons dagelijks leven.
Hoe ga je om met moeilijke situaties, hoe maak je er het beste van, waar leg je je focus?
Hoe leer je dingen te relativeren en hoe leer je te concluderen dat je áltijd een keuze hebt!

19.30 uur: ontvangst met welkomstdrankje, Willy Caron foyer
20.00 uur: welkomstwoord, Frans Boermans zaal
20.15 uur: lezing “Van lijden naar leiden” , Frans Boermans zaal
21.45 uur: borrel, Willy Caron foyer

Kaarten

Kaarten voor deze theater lezing kosten € 35,00 per kaart voor de eerste rang en € 35,00 voor de tweede rang (balkon). De kaarten zijn te koop via een van de 3 Kiwanis clubs Venlo. te koop via één van de leden van Kiwanis Fides Venlo.

Theaterlezing

Woensdag 25 september 2019
theater de Maaspoort

Kaarten